Цей блог - моя спроба допомогти студентам у доступі до всіх матеріалів, що будуть використані під час викладання курсів "Основи журналістики" на 1-му і "Телевиробництво" на 2-му і 3-му курсах. Кожен з вас, я сподіваюсь, може побачити план всіх занять і завдання. Спробуємо тут же розміщувати і все, що робитимемо на парах і поза ними. Відкрита до ваших пропозицій і ідей зробити нашу співпрацю максимально продуктивною.

понедельник, 22 апреля 2013 г.

3 course attention!

Інформація для 3 курсу:
- КУРСОВІ. Нагадую, що захист курсових відбудеться 27 і 28 травня о 14.00 в ауд.123. Розподіліться по двох групах самостійно. На захисті мати аналітичний сюжет і роздруковану пояснювальну записку до роботи ( з титулкою).
- За ПРАКТИКУ звітуємо на консультації напередодні іспиту. Список документів: власний детальний звіт (або щоденник практики), характеристика з місця проходження практики ( з печаткою, підписом, на бланку), на диску всі підготовлені на практиці матеріали, їх розшифровані версії (оформлюємо за всіма стандартами ефірного матеріалу).
Нагадую, що ця практика виробнича і від вас вимагається три ефірних матеріали в новинах.
- Повідомляю, що до цього часу не зараховані продюсерам і асистентам режисера випуски "Соціум", "ІЖ", "Здоров"я", "ТБ" і "Освіта". Дедлайн для адекватного оцінювання - п"ятниця 26 квітня. Буду в ІЖ з 13.00 до 17.00.
- Сюжети, які будуть надходити під час практики, оцінюватимуться як неефірні. Останній термін можливої подачі - 27 травня до 15.00.
Успішної практики всім!

Комментариев нет:

Отправить комментарий