Цей блог - моя спроба допомогти студентам у доступі до всіх матеріалів, що будуть використані під час викладання курсів "Основи журналістики" на 1-му і "Телевиробництво" на 2-му і 3-му курсах. Кожен з вас, я сподіваюсь, може побачити план всіх занять і завдання. Спробуємо тут же розміщувати і все, що робитимемо на парах і поза ними. Відкрита до ваших пропозицій і ідей зробити нашу співпрацю максимально продуктивною.

воскресенье, 4 марта 2012 г.

практика

На засіданні кафедри була озвучена така інформація про практику 2-го курсу:
1. Студенти обирають на свій розсуд, де і в яких ЗМІ проходитимуть практику. Якщо це теле- або радіокомпанія, практика проходить в службі новин.
2. Влаштуванням на практику  займаються студенти самостійно.
3. Якщо Ви отримали згоду від керівництва інформаційним підрозділом, звертайтесь за направленням до Нелі Петрівни на кафедрі.
4. Практика ознайомча, тому максимально побачити і зрозуміти технологію виробництва новин - Ваше основне завдання. Крім того бажано писати свої тексти після зйомок, на які Ви їздили як практикант поряд зі штатним журналістом.
5. Підсумком практики має стати: а) звіт, написаний власноручно - що робили, як, скільки і тд.; б) характеристика з редакції, надрукована на бланку, або ж з підписом керівника і печаткою; в) власний сюжет, написаний Вами і змонтований в редакції. Матеріал не обов"язково має бути ефірним. В файл до перших двох документів додаєте текст сюжету і диск з ним.
 Якщо матеріалів буде більше - додавайте більше.
6. Керівниками практики на 2-му курсі по ТБ є такі викладачі: Горбань Ю.О., Андрущенко М.Ю. і Сащук Г.М.

Комментариев нет:

Отправить комментарий