Цей блог - моя спроба допомогти студентам у доступі до всіх матеріалів, що будуть використані під час викладання курсів "Основи журналістики" на 1-му і "Телевиробництво" на 2-му і 3-му курсах. Кожен з вас, я сподіваюсь, може побачити план всіх занять і завдання. Спробуємо тут же розміщувати і все, що робитимемо на парах і поза ними. Відкрита до ваших пропозицій і ідей зробити нашу співпрацю максимально продуктивною.

пятница, 11 марта 2016 г.

2 соurse attention!

Друзі, маю 2 оголошення.
Мистецька група вже знає, а міжнародникам у понеділок завідувач кафедри пояснить все про цьогорічний відбір  і його умови. Оскільки презентації треба здати до 18 березня, то чим можу, готова допомогти. Підходьте у понеділок на будь-якій перерві і буду відповідати на всі ваші питання.
Оголошення для обох груп. У четвер і п"ятницю - 17-18 березня - у нас заняття почнуться не о 14.10, а о 12.40. Нулівки пройдуть у вигляді тренінгу з відеомонтажу. Кожен з Вас може обрати зручний для нього день - з цих двох - і відвідати тренінг. Відповідно наступні дві пари працюємо за розкладом. На тренінгах я теж буду присутня. Він проходитиме в ауд.123.

Комментариев нет:

Отправить комментарий